Okulumuz Hakkında

KUZKÖY İLKOKULU
KUZ KÖYÜ KUZ KÜME EVLERİ KUZKÖY ILK VE ORTA OKUL BLOK NO 63 İSKİLİP / ÇORUM
0 364 5492225
0 364 5112989
https://kuzkoyilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun... İSTİYORUZ Kİ... Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin... İSTİYORUZ Kİ... Öğrenciler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğretmen ve öğrenenler bilsin... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın...

MİSYON

MİSYONUMUZ Biz Kuzköy İlkokului olarak, bütün öğrencilerin: • Atatürk ilke ve inkılaplarını anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, • Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daime yüceltmeye çalışan, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, • Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, • İnsan haklarına saygılı haklarını bilen ve koruyan, • Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, • Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüveni olan, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, • Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı saygın bir otağı yapma gayreti olan bireyler olmalarının sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Öğrencilerimiz il ve ilçe düzeyinde düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yapılan yarışmalara katılıp başarılar elde etmiştir.
Öğretmen :6
Öğrenci :56
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

09.00 BAŞLAMA 15.10 BİTİŞ

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 76 km. ilçe merkezine 20 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kuzköy,İskilip,Çorum

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları